matricula

 

 

 

Sorteig per a l'assignació de places

  • Sorteig per a l’assignació de places: 18 de setembre de 2019, a les 14 h* (consultable a partir de les 18 h a l’aplicació de preinscripció). És imprescindible haver fet la tria d'horari a l'aplicatiu de preinscripció a partir de les 12 hores del 16 de setembre.

Matrícula. 

  • Període de matricula en linia del alumnes d’admesos: de les 18 h del 18 de setembre fins a les 23:59 del 20 de setembre de 2019
  • Període de matricula en linia dels alumnes de la llista d’espera: de les 12 h del 25 de setembre fins a les 23:59 del 26 de setembre de 2019

 Què és l'aportació per material?

Per saber a què et dona accés l'aportació per material, llegeix el següent document

 pdfap_material.pdf

***Formalitzar la matrícula implica acceptar els termes de  normativa de l'escola.

 

Normativa referent a la permanència en els estudis: Dins de cada nivell (bàsic, intermedi i avançat) l'alumne/a té dret a romandre matriculat en el règim d'ensenyament oficial durant un màxim de cursos acadèmics equivalents al doble dels cursos de què consta el nivell de l'idioma corresponent. L'alumne/a que cursa per tercera vegada el primer curs del nivell bàsic o que cursa per tercera vegada el primer curs del nivell avançat i no el supera, no pot tornar a cursar aquest curs una altra vegada. L'alumne/a que accedeix directament al segon curs del nivell bàsic o al segon curs del nivell avançat, el pot cursar un màxim de dues vegades.

 

DOCUMENTACIÓ NECESSARIA PER FORMALITZAR LA  MATRÍCULA (presencialment o telemàticament a l'adreça de correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

- Còpia DNI / NIE / Passaport
- Document acreditatiu en cas de descompte en el preu de la taxa (carnet de familia nombrosa o monoparental, certificat de minusvalia)
- Documentació acreditativa del nivell (papereta curs anterior EOI, certificat Cambridge, etc)

- Només els menors de 16 anys:  Certificat de l'institut de secundària on consti la primera llengua estrangera estudiada i l'horari de classes.

Més informació